Alexandra Redondo (AT Advocats) va participar a "Julia en la Onda"

Alexandra Redondo, d’AT Advocats, participa al programa “Julia en la Onda” d’Onda Cero.

El programa "Julia en la Onda" d'Onda Cero es va posar en contacte amb AT Advocats per tractar el cas de dos aspirants a bombers que van ser exclosos de l'oposició en què participaven per la manca d'una signatura.

Llegeix més

Cancel·lar esborrar antecedents penals

Esborrar els antecedents penals: Què cal fer?

Esborrar els antecedents penals es important doncs, encara que els antecedents no computin un cop es compleixen els requisits de cancel·lació, l' esborrat material pot no produir-se si la persona interessada no ho demana expressament.

Llegeix més

Què és la llei de la segona oportunitat: com funciona el creu i ratlla dels teus deutes

La Llei de Segona Oportunitat és l'única eina que pot posar fi a una vida de deutes, així que, des AT Advocats, volem explicar-te quines persones poden acollir-se, quins requisits s'han de complir i quin és el seu funcionament.

Llegeix més

Augmenten les separacions amb el Coronavirus: Arkaitz Terrón, d’AT Advocats, ho explica a Onda Cero

L'advocat Arkaitz Terrón, d'AT Advocats, va intervenir en el programa de ràdio "Julia en la Onda", d'Onda Cero, dirigit per la coneguda periodista Julia Otero.

Llegeix més

Separació i divorci: quina és la diferència?

A aquest article AT Advocats aclarim dubtes i servim de guia bàsica per als que estiguin pensant o ja hagin decidit recórrer a la separació o al divorci.

Llegeix més

Sancions laborals i faltes del treballador: Què has de saber?

En aquest post parlarem de forma entenedora de les sancions laborals i de les faltes del treballador per facilitar el seu coneixement al treballador/a.

Llegeix més

Indemnització per acomiadament: què has de saber

A AT Advocats et aclarim les qüestions essencials sobre la indemnització per acomiadament: què és, la diferència amb la liquidació, com es calcula etc.

Llegeix més

Eliminar els meus antecedents policials de Mossos d’Esquadra, de la Policia Nacional o de la Guàrdia Civil: Com ho puc fer?

Des d’AT Advocats us donem les pautes per aconseguir la cancel·lació dels antecedents policials de Mossos d’Esquadra, Policia Nacional o Guàrdia Civil

Llegeix més

Quant costa un advocat d’ofici? Com s’assigna?

Des d’AT Advocats volem aclarir alguns dels dubtes més comuns relacionats amb els advocats que presten serveis al torn d'ofici i el dret a l'assistència jurídica gratuïta

Llegeix més

Saber antecedents policials que, sobre nosaltres, tinguin els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional o la Guàrdia Civil

A AT Advocats t'expliquem els passos per a poder tenir accés els antecedents policials dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional o la Guàrdia Civil.

Llegeix més

Truca ara al 644 52 42 12