Augmenten les separacions amb el Coronavirus: Arkaitz Terrón, d’AT Advocats, ho explica a Onda Cero

L'advocat Arkaitz Terrón, d'AT Advocats, va intervenir en el programa de ràdio "Julia en la Onda", d'Onda Cero, dirigit per la coneguda periodista Julia Otero.

AT Advocats

Darrera edició: 10 desembre 2021

Pots escoltar aquí el fragment de el programa amb la intervenció de Arkaitz Terrón:


Dimarts passat, 19 de maig, l’advocat Arkaitz Terrón, d’AT Advocats, va intervenir en el programa de ràdio “Julia en la Onda”, d’Onda Cero, dirigit per la coneguda periodista Julia Otero.

Aquest despatx va ser consultat pel programa “Julia en la Onda”, dirigit i presentat a Onda Cero per la periodista Julia Otero, sobre un eventual augment dels procediments de divorci a conseqüència del confinament forçós a què la població s’ha vist abocada per combatre la propagació de la COVID-19.

Per respondre a la consulta, el membre d’AT Advocats, Arkaitz Terrón va intervenir en el programa “Julia en la Onda” i va aclarir que, si bé és cert que les consultes relacionades amb els procediments de separació i divorci han augmentat des de l’inici de la quarantena, la veritat és que l’estat d’alarma ha suposat la pràctica paralització de tots aquells procediments judicials que no fossin urgents. Inclosos els relatius a la separació o al divorci. No obstant això, aquest augment de consultes fa preveure que, finalitzat el període de quarantena, els procediments judicials es vegin notablement incrementats.

A AT Advocats som conscients que una situació de confinament pot augmentar els problemes de convivència en algunes parelles i que més d’una persona es planteja ara posar fi, si més no de manera temporal, a la seva relació. Per això, fa unes setmanes vam publicar un petit article per aclarir certs dubtes habituals relacionats amb la separació i el divorci, que poden llegir aquí.

Truca ara al 644 52 42 12