Advocat laboralista Barcelona

Com a advocats laboralistes representem clients en matèria d’acomiadaments (objectius, disciplinaris, EROs), sancions laborals, reclamació de salaris i qualsevol problema que pugui posar en perill els drets dels treballadors.

Contacta’ns

Som experts en la defensa dels drets relacionats amb el treball i el mercat laboral

Amb una situació laboral que, malauradament, és cada cop més inestable, l’assessorament i la defensa legal en matèria laboral resulta del tot imprescindible per garantir l’absolut respecte dels teus drets com treballador.

Els nostres serveis

Acomiadaments

Assessorem i defensem persones que han estat acomiadades o temen poder ser-ho a curt termini, analitzant si la situació s'ajusta a llei, incloent-hi casos d'acomiadaments objectius o disciplinaris, EROs i d'altres. Les empreses compten amb advocats propis: nosaltres representem els treballadors.

Saber-ne més

Sancions i infraccions laborals

Assessorem i defensem els nostres clients en cas de sancions o infraccions per part dels seus empleats que considerin injustes, analitzant cada situació per arribar a un acord amb l'empresa o, en cas de contenciós, aconseguir que el jutge declari la sanció nul·la o la revoqui totalment o parcialment.

Reclamació de salaris

Efectuem les reclamacions oportunes pel pagament per part de l’empresa (també en cas de concurs de creditors) dels deutes d’origen laboral amb els seus treballadors. Ja sigui de manera extraprocessal o mitjançant procediments com la conciliació, el monitori o l’ordinari.

Accidents i malalties laborals

Assessorem i defensem els nostres clients en cas d'accidents i malalties en el seu entorn de feina, aconseguint en primer lloc que aquests siguin qualificats d'accidents i malalties laborals, cosa que algunes empreses intenten evitar com sigui per no incórrer en pagament d'indemnitzacions.

Saber-ne més

Necessites assessorament d'un advocat laboralista a Barcelona? Contacta'ns!

Truca ara al 644 52 42 12