El nostre equip

AT Advocats està format per un conjunt d’advocats independents, amb anys d’experiència i alta especialització a les diferents àrees de pràctica que oferim, i que col·laborem per posar a l’abast dels nostres clients un servei jurídic eficaç, multidisciplinari i adaptat a totes les necessitats.

Arkaitz Terrón advocat

Arkaitz Terrón Vives

Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i col·legiat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2011. Amb el títol de Màster en Advocacia Penal de l’ICAB i especialitzat en l’exercici de la defensa i l’acusació en procediments de violència de gènere. Adscrit al Torn d’Ofici i Assistència al Detingut de l’ICAB, tant en matèria penal general com en l’especial en matèria de violència de gènere. Compta, també, amb una ampla experiència professional en la defensa dels consumidors i, especialment, en matèria de clàusules bancàries abusives

.

Alexandra Redondo advocada

Alexandra Redondo Ibáñez

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i col·legiada de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats del Vallès Oriental des de l’any 2012. Va realitzar el Postgrau en Litigació de l’ICAVOR, amb l’especialitat de Dret Administratiu. També té una ampla experiència i formació en matèria de Dret de Consum i de Família.

Carlos Hurtado advocat

Carlos Hurtado Alfageme

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i col·legiat de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona des de l’any 2001. Amb una dilatada experiència en l’assessorament i la defensa lletrada en procediments de caràcter laboral i especialitzat, alhora, en l’exercici de la defensa i l’acusació en procediments penals de tot tipus.

Un servei multidisciplinari i eficaç

Prioritzem un tracte personalitzat i professional amb clients

A AT Advocats li donem una importància cabdal a la relació amb els nostres clients, oferint un tracte personal proper i tenint molt en compte tots els factors que poden influir en cada cas. La nostra experiència a les diferents àrees de pràctica que tractem ens permet adaptar-nos perfectament a les necessitats de cada client i garantint sempre que obtingui el millor resultat.

Truca ara al 644 52 42 12