Advocat administrativista a Barcelona

Els nostres advocats tenen una àmplia experiència i formació en dret administratiu per garantir els drets de les persones davant de l’Administració en casos de multes, reclamacions, recursos Contenciosos-Administratius i més.

Contacta’ns

Som experts en l'assistència a clients en cas de controvèrsies amb el criteri de l'Administració

A la societat en què vivim, gairebé totes les actuacions com a ciutadans guarden alguna relació amb l’Administració, amb la qual tenen una situació de subordinació. Els professionals d’AT Advocats, t’assessoraran i defensaran els teus interessos davant de les diferents administracions (local, autonòmica o estatal) en qualsevol dubte o controvèrsia, per assegurar-nos que el seu criteri és d'acord amb la llei.

Els nostres serveis

Multes i sancions administratives

El dèficit públic genera una tendència creixent a la imposició de multes i sancions, no només de trànsit, sinó també de consum d'alcohol a la via pública, relacionades amb el comerç, etc. Assessorem i defensem persones multades o sancionades, analitzant si realment existeixen proves de la infracció, si es pot acreditar la culpabilitat del subjecte, si s'ha incomplert el procediment, etc.

Reclamacions i recursos administratius

Reaccionem davant de les decisions de l'Administració que resultin perjudicials per als nostres clients, interposant tots els recursos corresponents per tal d’impugnar aquestes decisions i mirar de revertir-les abans d’esgotar la via administrativa.

Recursos Contenciosos-Administratius

En cas que la via administrativa no hagi donat el resultat desitjat, assessorem i defensem els interessos dels nostres clients en el procediment contenciós posterior contra l’administració corresponent (ajuntaments, comunitats autònomes, ministeris, etc.), tot per garantir que les resolucions administratives siguin d'acord amb la llei.

Responsabilitat patrimonial de l’Administració

Assistim a les persones que reclamen ser indemnitzades per lesions als seus béns o drets com a resultat del funcionament dels serveis públics, atès que les administracions, de la mateixa manera que els ciutadans o empreses, han de respondre pels danys que pugui ocasionar la seva actuació.

Necessites assessorament d'un advocat administratiu a Barcelona? Contacta'ns!

Truca ara al 644 52 42 12