Advocat de consum a Barcelona

A AT Advocats ens hem especialitzat en els drets que emparen les persones en la seva relació amb la resta d’agents de mercat, que poden donar lloc a clàusules abusives en hipoteques, reclamacions per serveis o productes defectuosos, etc.

Contacta’ns

Defensem als consumidors en la seva relació amb els agents del mercat (empreses, bancs, etc.)

Els nostres advocats tenen una extensa trajectòria en la defensa dels drets dels consumidors, tant en l'àmbit d’assessoria extrajudicial com pel que fa a la defensa judicial, per aconseguir una relació justa i de qualitat amb la resta d’agents del mercat.

Els nostres serveis

Clàusules abusives

Malauradament, avui dia ja estem acostumats a sentir a parlar de les clàusules abusives als contractes hipotecaris (clàusules terra (sòl), de venciment anticipat, de pagament de despeses hipotecàries...), però el cert és que aquest tipus de clàusules es poden trobar, també, en altres tipus de contractes en els quals alguna de les parts té una posició d’avantatge sobre l’altra. A AT Advocats revisem els contractes per localitzar aquestes clàusules i reclamar la seva nul·litat i la compensació dels efectes nocius que poguessin haver ocasionat als nostres clients.

Condicions generals de contractació

A AT Advocats revisem les condicions generals de contractació que són habituals en contractes com els de subministrament o els de determinats serveis i que poder arribar a ser injustes i perjudicials per als consumidors (clàusules que prorroguen automàticament un contracte si el consumidor no es manifesta en contra, que imposen indemnitzacions desorbitades per la cancel·lació del contracte, etc.) per reclamar la seva no incorporació al contracte en qüestió o la seva nul·litat.

Necessites assessorament d'un abdvocat en consum a Barcelona? Contacta'ns!

Truca ara al 644 52 42 12