Advocat penalista a Barcelona

El nostre equip té experiència i coneixements extensius per exercir com a advocats penalistes en tots els àmbits del dret penal, especialment els delictes contra les persones, incloent-hi la violència de gènere.

Contacta’ns

Som especialistes en l’assessorament i la defensa penal en totes les jurisdiccions

Els nostres professionals compten amb anys d’experiència en la matèria. Si creus que pots haver estat víctima d’un fet delictiu o el vols denunciar, o bé creus que pots ser objecte d’un procediment penal, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres; assessorem i assistim en tota classe de judicis i procediments penals, com ara judicis ràpids, per delictes lleus, procediments abreujats, i també en diligències d'investigació com ara declaracions policials o judicials, assistència a detinguts, etc..

Els nostres serveis

Assistència a detinguts

La detenció és una fase crítica en un procediment penal i, per això, a AT Advocats vetllem en tot moment perquè es garanteixin tots els drets de la persona detinguda. Aquesta defensa de drets, es fa extensible a la resta de diligències del procediment i fins a la conclusió del procediment.

Delictes contra les persones

Exercim la defensa penal, o l’acusació, en casos de delictes de lesions o maltractaments, d'homicidi, d'assassinat, d’inducció al suïcidi, d'eutanàsia, etc. Acompanyant i exercint la millor defensa dels nostres clients al llarg de tot el procediment.

Violència de gènere

Treballem amb diligència, professionalitat, sensibilitat i perspectiva de gènere en la defensa de les víctimes de les violències de tipus masclista: agressions o abusos (físics, psicològics, econòmics o sexuals) assetjaments sexuals, o per raó de gènere, en l’àmbit laboral i amb tota mena de discriminacions per gènere o orientació sexual. Estem a la teva disposició per a qualsevol consulta urgent i ens adaptem les teves necessitats personals.

Delictes contra la salut pública

Defensem els interessos dels nostres clients, siguin persones físiques o jurídiques, en delictes vinculats amb el tràfic de drogues i en d’altres on el bé jurídic a protegir també sigui la salut pública, com ara la fabricació o venda irregular de medicaments, el frau alimentari, etc.

Delictes contra el patrimoni

Els nostres professionals compten amb un ampli coneixement i experiència en la defensa i acusació per delictes com el robatori, el furt, l'extorsió, l'estafa, l'apropiació indeguda i d'altres que atempten contra els béns o drets de les persones, tant físiques com jurídiques, o contra l'ordre socioeconòmic.

Necessites assessorament d'un advocat penalista a Barcelona? Contacta'ns!

Truca ara al 644 52 42 12