Advocat d’acomiadaments a Barcelona

A AT Advocats disposem d’un equip de dret laboral especialitzat en matèria d’acomiadaments. Assessorem i defensem a persones que han estat o tenen por de ser acomiadades, estudiant en profunditat cada cas per trobar a la legislació vigent tots els recursos possibles per defensar millor els interessos dels nostres clients incloent acomiadaments objectius, disciplinaris, col·lectius o altres.

Contacta’ns

Reclama el que et pertany pel teu acomiadament

Aconseguim la màxima indemnització per acomiadament o aconseguim que sigui declarat nul segons el cas reclamant primer davant el Servei de Mediació i Arbitratge i Conciliació, i si d'aquesta manera amistosa no ho aconseguim, recorrent als tribunals.

En cas d'acomiadament improcedent:

Haurem aconseguit demostrar que el teu acomiadament no s'ajusta a les exigències establertes per a un acomiadament disciplinari o objectiu. Després d'això, l'empresari pot triar readmetre't o indemnitzar-amb 33 dies de salari per any de servei (45 en cas de contractes subscrits anteriorment a l'entrada en vigor del del Reial Decret Llei 3/2012).

En cas d'acomiadament nul:

Haurem aconseguit demostrar que s'ha produït, segons el cas, per discriminació, havent-se produït una violació dels teus drets fonamentals i llibertats públiques o durant una suspensió del contracte per maternitat, durant l'embaràs, després de la sol·licitud o durant el gaudi d'un permís de lactància o d'una excedència per a la cura de fills o familiars, entre d'altres. En aquest cas haurem aconseguit l'efecte de la teva readmissió immediata, així com l'abonament dels salaris deixats de percebre des de l'acomiadament.

Què has de fer si t'acomiaden i no estàs d'acord amb les condicions?

01.

Signa la carta d'acomiadament sempre amb un "rebut i NO conforme".

02.

Recorda que tens 20 dies (laborables) per reclamar després de l'acomiadament.

03.

Contacta amb nosaltres per determinar com actuar a partir d'aquest moment.

En quins casos d'acomiadament podem ajudar-te?

Acomiadament disciplinari

Si has estat acomiadat amb motiu de repetides i injustificades faltes d'assistència o impuntualitat, desobediència, baix rendiment de treball, ofenses verbals, etc t'aconsellarem sobre la millor opció per recuperar la teva feina o obtenir el millor acord amb l'empresa cerciorant-nos sobre si hi ha algun pas seguit per l'empresa que no s'ajusti a dret.

Acomiadament objectiu

Si la teva empresa t'ha acomiadat al·legant causes econòmiques, tècniques, organitzatives o productives o la teva incapacitat d'adaptar-te a la teva feina etc, a AT Advocats indagarem a la llei i al teu cas per trobar qualsevol al·legació que puguem fer per recuperar el teu lloc de treball o aconseguir la màxima indemnització possible.

Acomiadament col·lectiu o ERO

Si en la teva empresa es preveu un acomiadament col·lectiu o un ERO, a AT Advocats ens encarreguem de l'assessorament, negociació i defensa, tant individual com col·lectiva, del vostre cas per obtenir un acord en les millors condicions possibles, sigui econòmic o de readmissió.

Experiència

A AT Advocats tenim un extens coneixement i experiència en dret laboral i comptem amb una alta especialització en matèria d'acomiadaments, aconseguint un alt percentatge d'èxit en tots els nostres casos.

Tracte proper

Sabem que quan els nostres clients recorren a un advocat en acomiadaments estan en una situació difícil i requereixen empatia i tracte personal proper, a més de professionalitat, i nosaltres els el procurem.

Facilitat de pagament

Els nostres honoraris són ajustats a cadascun dels tràmits de procediment. Depenent del cas, podem fraccionar el pagament en diferents fases perquè resulti més lleuger.

Necessites assessorament d'un advocat en acomiadaments a Barcelona? Contacta'ns!

Truca ara al 644 52 42 12