Alexandra Redondo, d’AT Advocats, participa al programa “Julia en la Onda” d’Onda Cero.

El programa "Julia en la Onda" d'Onda Cero es va posar en contacte amb AT Advocats per tractar el cas de dos aspirants a bombers que van ser exclosos de l'oposició en què participaven per la manca d'una signatura.

Julia Otero

AT Advocats

Darrera edició: 26 gener 2022

La companya, Alexandra Redondo (AT Advocats) va participar a “Julia en la Onda” dirigit i presentat a Onda Cero per Julia Otero (Temporalment substituïda per la periodista Carmen Juan).

Dos candidats a bomber van ser exclosos de l’oposició en què participaven per la manca d’una signatura. Els certificats mèdics d’aptitud que van aportar al procés selectiu no comptaven amb la firma manual del professional que els va expedir.

Escolteu aquí la intervenció:

 

Amb aquest cas es qüestiona la possibilitat d’esmenar errors, o omissions, dintre dels procediments administratius i es plantegen problemes, no només pels ciutadans que prenen part d’un procediment d’oposició, sinó també per la mateixa Administració i pel conjunt dels ciutadans. L’advocada Alexandra Redondo (AT Advocats) va participar a “Julia en la Onda” per posar-los en relleu.

Malauradament, aquesta situació és més habitual del que sembla i molts aspirants queden fora dels processos selectius per errors en la presentació de documents. Això no obstant, l’administració està obligada a donar-nos un període d’esmena d’aquests erros i a AT Advocats us podem ajudar a resoldre aquest problema.

_________

Clicant “AQUÍ”, podreu escoltar altres participacions d’AT Advocats al programa “Julia en la Onda“.

Truca ara al 644 52 42 12