Advocat divorcis a Barcelona

AT Advocats disposa d’un equip d’advocats en divorcis a Barcelona que assumeixen procediments tant contenciosos com de comú acord, trobant la millor solució tant des del punt de vista jurídic com personal.

Contacta’ns

Sigui quina sigui la teva situació, et podem ajudar

El teu advocat especialista en divorcis afrontarà el teu cas des d'una perspectiva única, i alhora recolzada en l'experiència dels casos que ha representat, per a preparar una estratègia guanyadora. Al seu torn, estaràs en mans de professionals que entenen la dura experiència d'un conflicte que afecta a tota la família, per la qual cosa t'atendran d'una forma integral des del punt de vista professional i humà.

De comú acord

Un divorci de comú acord pot dur-se a terme després de tres mesos de matrimoni, i compta amb l'aprovació de tots dos cònjuges. En aquest cas, l'advocat d'AT Advocats representarà a tots dos, i elaborarà el conveni regulador (repartiment de béns, custòdia de menors si n'hi ha, règim de visites i pensió, etc.).

Contenciós

Un divorci contenciós és més llarg i costós, es produeix quan no existeix acord entre els cònjuges, que recorren cadascun al seu propi advocat i procurador. En aquest cas AT Advocats plantejarà una demanda de divorci que exposarà les mesures que requereix que adopti l'altra part en la sentència de divorci.

La nostra prioritat: estalviar estrès, diners i temps

El procés de mediació familiar per a evitar el divorci contenciós

Quan no existeix un acord entre els dos cònjuges, és recomanable recórrer a un procediment de mediació familiar, que busca facilitar la comunicació entre les parts i arribar a un consens per a evitar un divorci contenciós, que sempre sotmet a la família a un major estrès (declaracions judicials, peritatges, etc.), un major desemborsament econòmic i terminis més llargs. Si aquesta mediació té èxit, el mediador elaborarà un acord de mediació que servirà de base per a un conveni regulador de comú acord.

Des d’AT Advocats treballem amb especialistes de prestigi en mediació familiar per a facilitar un divorci amistós.

En 24 hores

Tramitem el teu divorci exprés

Si el divorci és de comú acord, portes més de tres mesos de matrimoni i no existeixen fills menors d'edat, pots sol·licitar un divorci express, que pot tramitar-se en un mateix dia en una notaria. Només necessites anar-hi amb un advocat d’AT Advocats i la següent documentació:

  • Certificat de matrimoni.
  • Llibre de família per a demostrar que no existeixen fills menors
  • Certificat d'empadronament d'un dels cònjuges (determinarà el notari on anar)
  • Conveni regulador redactat per un advocat (podem fer-ho nosaltres)

Consulta'ns!

Per què recórrer als serveis d'AT Advocats?

Experiència

Des d’AT Advocats tenim un ampli coneixement i experiència en els divorcis contenciosos o de comú acord, aconseguint un alt percentatge de satisfacció en tots els nostres casos.

Tracte proper

Sabem que quan els nostres clients recorren a un advocat de divorcis estan en una situació de conflicte familiar i requereixen empatia i disponibilitat, a més de professionalitat, i nosaltres li ho procurem.

Facilitat de pagament

Els nostres honoraris són ajustats a cadascun dels tràmits de procediment. Depenent del cas, podem fraccionar el pagament en diferents fases perquè resulti més lleuger

Necessites assessorament d'un advocat de divorcis a Barcelona? Contacta'ns!

Truca ara al 644 52 42 12